Karriera

Në Ewopharma Group ne punësojmë mbi 350 njerëz në 15 vende. Ata janë të aftë, të motivuar dhe besnikë, dhe janë pasuria jonë më e madhe. Si të tillë, ne jemi të përkushtuar t'i mbështesim ata në zhvillimin e tyre profesional dhe të krijojmë një mjedis pune stimulues dhe motivues. Vlerat e respektit, mendjes së hapur, transparencës dhe sipërmarrjes janë pjesë e kulturës së kompanisë sonë dhe ne i kërkojmë këto cilësi te kandidatët potencial. A tingëllon si ju? Hidhini një sy vendeve të lira të punës dhe na dërgoni aplikacionin tuaj.

Corporate Market Access Manager

To complete our team, we are seeking a dedicated

CORPORATE MARKET ACCESS MANAGER

Please find all further information in the PDF below.

Can you see yourself in this position? Please send us your detailed application (CV, certificates, references) through the APPLY JOB Form.

Group Alliance Manager

To complete our team based in CEE or Switzerland, we are looking for a dedicated

GROUP ALLIANCE MANAGER

Please find all further information in the PDF below.

Can you see yourself in this position? Please send us your detailed application (CV, certificates, references) through the APPLY JOB Form.

Business Development Specialist OTC/CHC

To grow our OTC/Consumer Health business and to complete our international team, we are looking for an innovative, resilient and independent sales and marketing personality with a hands-on mentality as

BUSINESS DEVELOPMENT SPECIALIST OTC/CHC

Please find all further information in the PDF below.

Can you see yourself in this position? Please send us your detailed application (CV, certificates, references) through the APPLY JOB Form.